FI

Come Into My World (Alexandra Stanin kappale)

Come Into My World on romanialaislaulajan Alexandra Stanin ja australialaisen DJ-tuottajaduon Nervon musiikkikappale.[3] Sen julkaisi Universal Music Romania Stanin tulevan Rainbows-studioalbumin ensimmäisenä singlenä 2. heinäkuuta 2021.[1] Kappaleen musiikkivideon ohjasi Raluca Netca[4] ja se julkaistiin singlen julkaisupäivänä.[5] Stan on maininnut sekä kappaleen että musiikkivideon inspiraation lähteiksi 1980-luvun musiikin.[3]

”Come Into My World”
Alexandra Stan & Nervo
Singlen tiedot
 Albumilta Rainbows
 Julkaistu 2. heinäkuuta 2021[1]
 Formaatti digitaalinen lataus, suoratoisto
 Tyylilaji house[2]
 Kesto 03.12
 Levy-yhtiö Universal Music Romania
Alexandra Stan muut singlet
”Aleasă”
2021
”Come Into My World”
2021
Tokyo
2021
Nervon muut julkaisut
”Basement”
2021
”Come Into My World”
2021
”Lights Down Low”
2021

. . . Come Into My World (Alexandra Stanin kappale) . . .

. . . Come Into My World (Alexandra Stanin kappale) . . .

This article is issued from web site Wikipedia. The original article may be a bit shortened or modified. Some links may have been modified. The text is licensed under “Creative Commons – Attribution – Sharealike” [1] and some of the text can also be licensed under the terms of the “GNU Free Documentation License” [2]. Additional terms may apply for the media files. By using this site, you agree to our Legal pages . Web links: [1] [2]

. . . Come Into My World (Alexandra Stanin kappale) . . .

Back To Top