FI

Kallitechnoúpoli

Kallitechnoúpoli (kreik. Καλλιτεχνούπολη) on Kreikan kylä, joka sijaitsee Ateenan metropolialueella. Se kuuluu hallinnollisesti Rafína-Pikérmin kuntaan, Itä-Attikan alueyksikköön ja Attikan alueeseen. Kylän väkiluku on 923 (vuonna 2011).[1]

Kallitechnoúpoli
Καλλιτεχνούπολη

Kallitechnoúpoli

Koordinaatit:38°1′39″N, 23°57′20″E

Valtio Kreikka
Hajautetun hallinnon alue Attika
Alue Attika
Alueyksikkö Itä-Attika
Kunta Rafína-Pikérmi
Hallinto
  Asutustyyppi kylä
  Kallikrates-koodi 4910010102
Väkiluku (2011) 923[1]
Aikavyöhyke UTC+2
  Kesäaika UTC+3
Infobox OKVirheellinen NIMI-arvo

Kallitechnoúpolin kylä, suomeksi ”Taiteilijakaupunki”, sijaitsee noin 20 kilometriä itäkoilliseen Ateenasta. Se on osa Rafínan kaupunkiyhdyskuntaa. Kallitechnoúpoli perustettiin nimensä mukaisesti taiteilijayhdyskuntana vuonna 1964, ja sen perustajiin kuului monia Kreikassa tuolloin tunnettuja taiteilijoita. Kylän pinta-ala on noin 75 hehtaaria.[2]

Aiemmin kylä kuului Rafínan kuntaan ja vuodesta 2011 lähtien Rafína-Pikérmin kunnan Rafínan kunnallisyksikköön.[1]

. . . Kallitechnoúpoli . . .

. . . Kallitechnoúpoli . . .

This article is issued from web site Wikipedia. The original article may be a bit shortened or modified. Some links may have been modified. The text is licensed under “Creative Commons – Attribution – Sharealike” [1] and some of the text can also be licensed under the terms of the “GNU Free Documentation License” [2]. Additional terms may apply for the media files. By using this site, you agree to our Legal pages . Web links: [1] [2]

. . . Kallitechnoúpoli . . .

Back To Top