FI

Young Right Now

Young Right Now on saksalaisen DJ-tuottajan Robin Schulzin sekä israelilaismuusikon Dennis Lloydin musiikkikappale. Sen julkaisi Warner Music Group digitaalisesti ladattavana singlenä 12. marraskuuta 2021.[1] Kappaleen ovat sanoittaneet Daniel Deimann, Dennis Bierbrodt, Lloyd, Guido Kramer, Jurgen Dohr, Schulz, Robin Stjernberg, Sandro Cavazza ja Stefan Dabruck joista Dohr, Lloyd ja Schulz myös tuottivat sen.[2] Kappaleen musiikkivideon ohjasivat Jakub Rzucidlo sekä Tatjana Wenig ja se julkaistiin singlen julkaisupäivänä.[3]

”Young Right Now”
Robin Schulz & Dennis Lloyd
Singlen tiedot
 Julkaistu 12. marraskuuta 2021[1]
 Formaatti digitaalinen lataus, suoratoisto
 Tuottaja(t) Dennis Lloyd, JunkX, Robin Schulz
 Tyylilaji dance, trooppinen house
 Kesto 03.06
 Levy-yhtiö Warner Music Group
Robin Schulzin muut singlet
I Got A Feeling
2021
”Young Right Now”
2021
Dennis Lloydin muut julkaisut
”The Way”
2021
”Young Right Now”
2021

“Young Right Now” on toistaiseksi päässyt listoille ainoastaan Saksassa[4] ja Sveitsissä.[5]

. . . Young Right Now . . .

. . . Young Right Now . . .

This article is issued from web site Wikipedia. The original article may be a bit shortened or modified. Some links may have been modified. The text is licensed under “Creative Commons – Attribution – Sharealike” [1] and some of the text can also be licensed under the terms of the “GNU Free Documentation License” [2]. Additional terms may apply for the media files. By using this site, you agree to our Legal pages . Web links: [1] [2]

. . . Young Right Now . . .

Back To Top