SV

Världsmästerskapet i volleyboll för damer 2014

Världsmästerskapet i volleyboll för damer 2014 arrangerades av Italien mellan 23 september och 12 oktober 2014. USA vann turneringen genom att i finalen i Mediolanum Forum besegra Kina med 3-1.[1]Brasilien blev trea genom att vinna matchen om tredjepris över Italien med 3-2.[2]

Kimberly Hill blev vald till mest värdefulla spelare. På de olika positionerna blev Zhu Ting och Kimberly Hill valda till bästa spikers, Sheilla Castro till bästa spiker (motsatt sida), Thaísa Menezes och Yang Junjing till centrar, Alisha Glass till bästa passare och Monica de Gennaro till bästa libero.

. . . Världsmästerskapet i volleyboll för damer 2014 . . .

Den här artikeln är helt eller delvis baserad på material från engelskspråkiga Wikipedia.

. . . Världsmästerskapet i volleyboll för damer 2014 . . .

Den här artikeln kommer från webbplatsen Wikipedia. Originalartikeln kan vara lite förkortad eller modifierad. Vissa länkar kan ha ändrats. Texten är licensierad under “Creative Commons – Attribution – Sharealike” [1] och en del av texten kan även licensieras under villkoren i “GNU Free Documentation License” [2]. Ytterligare villkor kan gälla för mediafilerna. Genom att använda denna sida godkänner du våra juridiska sidor . Webblänkar: [1] [2]

. . . Världsmästerskapet i volleyboll för damer 2014 . . .

Back To Top