NO

Kung Fu Panda 2

Kung fu Panda 2 er et amerikansk 3D animasjonsfilm, oppfølgeren til Kung Fu Panda (2008), med stemmene til Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Lucy Liu, Seth Rogen, David Cross, Jackie Chan, Gary Oldman og Jean-Claude Van Damme.

Kung Fu Panda 2
Generell informasjon
Genre Filmkomedie, flashback film
Nasjonalitet USA
Premiere 2011
Lengde 91 min.
Språk Engelsk
Bak kamera
Regissør(er) Jennifer Yuh Nelson[1][2][3]
Manus John Stevenson
Musikk Hans Zimmer
Klipp Maryann Brandon
Foran kamera
Medvirkende ingen
Stemme­skuespiller(e) Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Gary Oldman, Seth Rogen, Lucy Liu, David Cross, James Hong, Michelle Yeoh, Danny McBride, Dennis Haysbert, Jean-Claude van Damme, Victor Garber, Jackie Chan
Annen informasjon
Farve/s.hv Farge
Distributør Paramount Pictures, UIP-Dunafilm (Ungarn), Netflix
Totalomsetning 665 692 281 dollar[4]
Premiere(r) 22. mai 2011,[5] 8. juni 2011, 16. juni 2011 (Tyskland),[6] 15. juni 2011 (Frankrike)
Utmerkelser Annie Award
Forgjenger Kung Fu Panda
Oppfølger Kung Fu Panda 3
Eksterne lenker
IMDb
Offisielt nettsted(en)

Po og vennene hans må stoppe en påfugl fra å ta kontroll over Kina med en dødelig nytt våpen, men først må Dragekrigeren konfrontere sin egen fortid. Denne filmen ble etterfulgt av Kung Fu Panda 3 fra 2016.

. . . Kung Fu Panda 2 . . .

30 år før hendelsene i den første filmen, blir påfugl-herskerne i Gongmen City tvunget til å sende deres eneste sønn Lord Shen i eksil, etter at han dreper alle pandaer i området for å avverge en profeti om at en panda kommer til å bli hans undergang. I dag begynner Lord Shen og hans hær av ulver å raide landsbyer etter metall. I mellomtiden nyter Po sin nye rolle som Kung Fu-mester sammen med Furious Five. Men Master Shifu advarer Po om at han ennå ikke har oppnådd ekte indre fred, og forsøker å trene ham deretter.

Når Wolf Boss raider Musicians ‘Village, forsøker Po og Furious Five å hindre ham. Imidlertid klarer han å unnslippe med metallet de har stjålet. The Furious Five fortsetter til Shen`s kanon-fabrikk med den hensikt å ødelegge hele fabrikken. Men Po får ikke lov til å være med videre, fordi de er bekymret for at hans manglende fokus vil få ham drept. Men han følger etter dem og konfronterer Lord Shen, ødelegger planen uten å vite det, og alle sammen blir tatt til fange. Shen forteller Po om at foreldrene hans hatet ham, og skyter deretter på ham med en kanon.

Alvorlig skadd, men fremdeles i live, flyter Po nedover en elv før han blir reddet. Po oppnår endelig sin indre fred, når han er i stand til å huske hvordan faren og moren hans døde for å redde ham som barn. Po returnerer til Gongmen City, hvor Shen seiler nedover elven med kanonene og hæren sin for å starte invasjonen av Kina. Po frigjør The Five, og de hindrer Shen`s styrker fra å nå en havn. Shen fyrer av kanonen, og dreper noen av hans egne ulver for å rydde vei. Po og Sen havner snart i en inbitt slåsskamp mot hverandre.

. . . Kung Fu Panda 2 . . .

This article is issued from web site Wikipedia. The original article may be a bit shortened or modified. Some links may have been modified. The text is licensed under “Creative Commons – Attribution – Sharealike” [1] and some of the text can also be licensed under the terms of the “GNU Free Documentation License” [2]. Additional terms may apply for the media files. By using this site, you agree to our Legal pages . Web links: [1] [2]

. . . Kung Fu Panda 2 . . .

Back To Top