AF

Mathlomelong

Mathlomelong is ‘n landelike nedersetting in die suidooste van die Limpopoprovinsie, Suid-Afrika. Dit val onder die beheer van die Maruleng Plaaslike Munisipaliteit wat onder die Mopani-distriksmunisipaliteit ressorteer.

Mathlomelong

Mathlomelong
 Mathlomelong se ligging in Limpopo
Koördinate: 24.218°S 30.395°O / -24.218; 30.395
Land  Suid-Afrika
Provinsie Limpopo
Distrik Mopani
Munisipaliteit Maruleng
Oppervlak

[1]
  Totaal 1,73 km2 (0,67 vk. myl)
Bevolking

 (2011)[1]
  Totaal 1 447
  Digtheid 836/km2 (2 170/vk. myl)
Rasverdeling (2011)

[1]
  Swart mense 100%
Taal (2011)

[1]
  Noord-Sotho 97.4%
  Ander 2.6%

. . . Mathlomelong . . .

Hierdie Limpopoprovinsie-verwante artikel is ‘n saadjie. U kan ons wikipedia help deur dit uit te brei.
Setel: Giyani
Ba-Phalaborwa
Groter Giyani
Groter Letaba
Groter Tzaneen
Maruleng
BalloonBismarkButchwanaCalaisEnableFinaleHlohlokweHoedspruitKampersrusKananaLorraineMadeiraMabinsMakgaungMametjaMathlomelongMetzMoetladimoMolalaneOfcolacoSadawaSandtonSefikengShikwaneSofayaThe OaksThe WillowsTurkeyWorcester

. . . Mathlomelong . . .

This article is issued from web site Wikipedia. The original article may be a bit shortened or modified. Some links may have been modified. The text is licensed under “Creative Commons – Attribution – Sharealike” [1] and some of the text can also be licensed under the terms of the “GNU Free Documentation License” [2]. Additional terms may apply for the media files. By using this site, you agree to our Legal pages . Web links: [1] [2]

. . . Mathlomelong . . .

Back To Top